martes, 11 de octubre de 2016

Pokemon Go Legendarios

Els fans dels jocs originals de Pokémon recordaran la recerca de les criatures més rares, des del llegendari trio volador Articuno, Zapdos i Moltres fins als últims dos registres de la Pokédex, Mewtwo i Mew.

Fins ara, ningú ha estat capaç de localitzar-los en Pokémon Go, però la recerca continua; NesstendoYT a Youtube, per exemple, ha estat indagant entre els arxius del joc i ha descobert que els Pokémon esmentats (així com el menys llegendari però també esquiu Ditto, que pot adoptar la forma d'altres criatures) estan en efecte llistats en el joc.

La seva absència fins ara no ha fet més que generar la pregunta d'on (i quan) apareixeran. Encara que és possible que només passi un cop assolit cert nivell d'entrenador, un d'aquests Pokémon llegendaris (Mewtwo) va ser el centre d'atenció en els primers tràilers del joc, que mostraven a un munt de gent reunint-se per capturar-lo i minvant la seva salut en un temps determinat en una concorreguda Times Square

Sigui com sigui, mentre esperem que es desvetlla el misteri les pròximes actualitzacions de Pokémon Go s'habilitaran l'intercanvi de Pokémon per ajudar els usuaris a completar els seus Pokédex.


Resultat d'imatges de pokemon go legendarios informacion

No hay comentarios:

Publicar un comentario